Cup-mestere Liungen Cup 2017

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Mai 2017


Lier stadion i Drammensområdet fikk i helgen besøk av to jentelag fra Varpe. Det ene var meldt opp i 2004-klassen og det andre i 2002-klassen.

De yngste jentene vant sin gruppe på lørdag, men røyk dessverre ut i kvartfinalen mot et av arrangørklubbens lag, Stoppen SK. Her er de i frisk feiring etter en av de innledende kampene:

De eldste vant også sin gruppe på lørdagen, og kom direkte til semifinale på søndag. Semien vant de også, og finalen gikk mot Holmen IF. Den måtte avgjøres med straffespark etter ekstraomganger, og pokalen endte altså hos Varpe.

Her er finalelagene stilt opp før avspark:


Sonia tar sin straffe etter to ekstraomganger.

Seierstrofeet!Kretsmesterskap i 5'er-fotball 2017

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Feb 2017

For J2004 var fasiten etter første dagen slik: Seier i de tre innledende kampene mot Blaker, Fjellhamar og Lørenskog, med 15-3 i målforskjell.

Dag to var det klart for kvartfinale mot Rælingen for 2004-jentene. Vi gikk ut i hundre og kjørte over et sjokkert Rælingen-lag. Sluttresultatet ble 4-0, men kunne fort ha vært det dobbelte.

Semifinalen mot Ull/Kisa ble et nervedrama ut av en annen verden. Jentene gikk opp i en 2-0 ledelse, men et knapt minutt senere sto det 2-2. Det var klart for 5 min golden goal, men jentene holdt ut og det hele måtte avgjøres på straffer. Etter flere gode redninger av vår fantastiske keeper Andrine, så var det Jenny som fikk æren av å hamre inn det avgjørende målet.

I finalen ble det 4-0 tap mot et meget godt Fjellhamar-lag, men alt i alt en meget sterk prestasjon. Gratulerer med flott sølvmedalje i KM!


J2003 gikk til KM med en viss usikkerhet etter at det måtte gjøres rokkeringer på laget rett før turneringen. Men det skulle vise seg at vi fortsatt stilte med et slagkraftig lag.

Første gruppespillkamp var mot Bjerke. Denne ble vunnet 3-0, vi hadde full kontroll og seieren kunne og burde vel blitt enda større. Kløfta i neste kamp ble noe jevnere, men vi rodde i land en grei 2-0 seier. Siste gruppespillkamp var mot Skjetten, de hadde vunnet 7-0 mot Kløfta og vi regnet med en hard kamp om gruppeseieren. Vi vant jo også "bare" 1-0 mot dette laget i Norway Cup. Dette ble kanskje vår beste kamp i turneringen og vi vant enkelt 4-0. Også her var vi nærmere 5 og 6 enn Skjetten var utligning.

Vi ble gruppevinnere uten å ha sluppet inn ett eneste mål og altså 9-0 i målforskjell.

I kvartfinalen var det mulighet for revansje for fjorårets tap i samme runde mot Ull-Kisa. Det ble en meget spennende kamp. Vi tok tidlig ledelsen 1-0, og når de utlignet til 1-1 var frykten stor for at det skulle bli reprise fra i fjor. Da vi ledet lenge, men tapte til slutt. Men frykten var ubegrunnet, en innøvd cornervariant ga 2-1 som holdt kampen ut.

Neste kamp var semifinalen mot Rælingen, og selv om de var bedre enn oss og har en større bredde, så holdt vi lenge stand på 1-1. Og med litt flaks kunne vi vunnet kampen. Men det må innrømmes at det var fortjent at Rælingen fikk 2 kjappe mål på slutten og vant 3-1. Det var dermed klart for bronsefinale mot LSK, et annet lag som slo oss i fjor. Her var dessverre ikke hodene helt på plass i starten av kampen, og LSK scoret 3 mål før publikum hadde satt seg. Da våknet jentene og dominerte kampen fullstendig, men klarte dessverre bare å få ballen i mål 2 ganger. Dette var en kamp vi burde ha vunnet, men vi måtte reise slukøret og tomhendte hjem til Hakadal.

Alt i alt viste resultatene til både 03 og 04 at vi skal klare å få bra resultater og mye moro også i sesongen som kommer!

Varpe-jenter på Haslum Cup

Postet av Varpe Ballklubb den 15. Okt 2016

Varpes 13-åringer meldte seg på Haslum Cup som gikk av stabelen i Bærum i dag. Det skulle spilles 11'er, og da ble det nødvendig med litt forsterkning fra både noen 12- og 14-åringer.

Via tre innledende kamper, sluttspill med straffesparkkonkurranse i semien og hutrende foreldre på sidelinjen, så ble innsatsen til jentene kronet med en flott pokal til skapet til Terje!

Gratulerer så mye med seieren!Varpe i årets Norway Cup

Postet av Varpe Ballklubb den 18. Aug 2016


Årets Norway Cup hadde to påmeldte lag fra Varpe, ett sjuer-lag i klassen for jenter 14 og ett nier-lag i klassen for jenter 13.

De fleste av jentene deltok også i Dana Cup uken før, og hadde mange tunge gressbanekamper i beina allerede, men dette satte ingen stopper for en kjempeflott innsats i Norway Cup.

Sjuer-laget kom til B-sluttspill etter å ha havnet på 3. plass i sin pulje. Der røk de ut i 16.-delsfinalen mot Trønder-Lyn IL.

Nier-laget gikk videre fra gruppespillet med første plass i gruppa og en målforskjell på hele 20-2! De kom seg helt til semifinalen i A-sluttspillet der de møtte erkerivalen Gjelleråsen, som dessverre for Varpe vant denne. GIF vant til slutt finalen også i denne klassen.

Dana Cup 2016

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Jul 2016

Årets Dana Cup er overstått. I uken som gikk deltok to lag fra Varpe - ett J2003 og ett J2002. Det var en stor og entusiastisk gjeng med spillere og supportere som tok turen til nord-Jylland.

13-åringene gikk til B-sluttspill hvor de ble slått ut i 8.delsfinalen av det norske laget Ottestad IL.

14-åringene gikk også til B-sluttspill og kom helt til semifinalen, der de måtte takke for seg mot tyske Buchholzer FC.

Neste uke er det Norway Cup for to Varpe-lag, og forhåpentligvis er beina friske og uthvilt igjen til nye kamper ⚽