Årsmøte

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Des 2015

Nytt år - nye muligheter!

Alle medlemmer inviteres til årsmøte i Varpe Ballklubb

mandag den 25. januar kl. 18.30

På agendaen står de vanlige sakene som hører med på et årsmøte. Saker som ønskes tatt opp av medlemmene må være styret i hende senest mandag 11. januar.

Klikk her for å se Årsberetningen.


Hjertelig velkommen!
Klubben i mitt hjerte!

Postet av Varpe Ballklubb den 16. Nov 2015

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 12. i rekken. Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen.

Stem her - hver dag!

De nye reglene er enkle. Klarer Varpe å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s ettermiddagssendinger vil dagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no.

Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner.
En knallsesong for Jentelaget 2001-02-03-04!

Postet av Varpe Ballklubb den 19. Okt 2015


Stolt lag med alle trofeene! (Noen spillere mangler på bildet).

Oppsummering jenter 2001-2002-2003-2004:


2015-sesongen er over, og både spillere og støtteapparat kan trekke pusten litt og se tilbake på en flott sesong! Slik er fasit når alle seriekamper er ferdigspilt for i år:

J13 1. div:

Endte på 3. plass. Bare Gjelleråsen 2 og Fjellhamar er foran! Vi hang lenge med til å kunne klare 2.-plassen, men et par tap for antatt svakere lag gjorde det vanskelig. Men dette er likevel en sterk prestasjon.

J13 2. div:

Endte på 2. plass etter Strømmen, som etter eget utsagn hadde meldt seg opp i feil divisjon og egentlig skulle spilt i 1. divisjon. Tabellen viser kun to poengs avstand opp til Strømmen, og hele 10 poeng ned til neste lag i divisjonen!

J13 3. div:

Det ble en flott 1. plass i denne divisjonen! Og det var spenning til siste slutt: Seriemesterskapet ble avgjort 4 minutter før dommeren blåste av årets sesong. Her sprettes fruktchampagnen:J12:

I denne årsklassen er det ikke tabell, men en kommentar fra trener Vidar kan oppsummere litt:
Vi ser tilbake på hele fem seire i serien denne sesongen. Det er klart over hva en kunne forvente. For mange av jentene var dette første sesongen med 7'er, i tillegg har det vært en årsklasse opp. Alle har hatt stor framgang, så neste sesong har alle forutsetninger for også å bli et topp fotballår.

Her er J12 på Stampesletta på Lillehammer, som ble en ekstra våt cup i år:Ellers:

Alle jentene har også vært med og sette sitt preg på mange cuper, bl.a. Fuvo Nyttårscup, Arvika Cup, Lillehammer Cup, Norgeshus Cup (Bjerke IL), Norway Cup og Skeid Cup – og vi har sanket seks pokaler i år!

Her er et bilde av gjengen som vant B-sluttspillet i Norway Cup:Stemningsbilde fra Arvika:Det langsiktige håpet er at opplevelsene og prestasjonene denne sesongen er med på å skape et samhold jentene i mellom på tvers av alder og ferdigheter, og til slutt at et 11-lag kan etableres på Varpe når det blir aktuelt.

Stå på med treningen i vinter, så neste sesong kan bli like innholdsrik!12-årsjentene vant 9er-cup!

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Okt 2015I helgen arrangerte Skeid sin årlige 9er-cup for 12-åringene. Den skal fungere som en introduksjon til ungdomsfotballen, og markerer overgangen fra barnefotball og 7er til 9erfotball med tabeller og resultatlister.Varpe Supergirls startet kjempegodt lørdag med å vinne sin pulje mot Fossum, Kåffa og Vollen, og gikk dermed til A-sluttspill.I sluttspillet skjedde noe som ingen trodde kunne være mulig. Jentene spilte uavgjort alle tre kampene sine og vant deretter på myntkast TRE ganger: Kvartfinalen mot Skjetten, deretter semifinalen mot Lille Tøyen og til slutt finalen mot Gjelleråsen!Dermed må det ryddes plass i hylla på klubbhuset til en stor, blank og fin pokal! Gratulerer til de flinke Supergirlsa!
Siste hjemmekamp: 4-2

Postet av Varpe Ballklubb den 3. Okt 2015Søndag den 4. oktober går siste kamp for A-laget denne sesongen. De møter Kurland 2 kl. 13.

Kampen blir viktig. Den kan avgjøre om det blir nedrykk eller ikke, selv om dette også kommer an på hva som skjer i divisjonene over.

Møt opp på Slettmoen og støtt gutta!

Oppdatering: Varpe vant 4-2!Bygdas Råskinn 2015

Postet av Varpe Ballklubb den 11. Sep 2015Årets bygdeserie er nå avsluttet, og det i fint høstvær på Slettmoen i går ettermiddag. Ca 180 fotballglade 6- og 7-åringer spilte treerkamper på gressbanen, og fikk velfortjent pølse, brus og pokal etterpå.

Her er Varpes lag som deltok i bygdeserien i år - gratulerer med flott innsats, gutter!

(Bildet er tatt av trener/lagleder Simen Bauer).Betalingsautomat i kiosken

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Sep 2015


Mange salg i kiosken har nok gått tapt fordi vi ikke har kunnet tilby betaling med kort.

Nå har vi skaffet denne praktiske betalingsautomaten fra iZettle. Den trenger kun nettbrett (eller mobiltelefon) med 3G/4G eller Wifi for å fungere. Vi slipper dermed en kostbar løsning med mye oppkobling.

Automaten aksepterer de vanligste kortene som Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

For deg som skal ha kioskvakt kan vi berolige med at den er meget enkel, og nærmest selvforklarende i bruk.

Dugnad: Norge - Kroatia

Postet av Varpe Ballklubb den 7. Sep 2015
Søndag kveld var omtrent hele Varpe samlet på Ullevål for innsats på verdens morsomste dugnad: Å møte opp og se landskamp! Høres feil ut, men det er faktisk mulig, da NFF gir Varpe BK 100,- for hver spiller som møter opp.

Grunnen til at vi har fått denne muligheten, er at vi har blitt godkjent som Kvalitetsklubb. Og NFF sier:

Det skal lønne seg å være Kvalitetsklubb. Med prosjektet "Vi heier på Norge" ønsker NFF å oppnå tre ting.
1. Gi velfortjent honnør til dere som er Kvalitetsklubber.
2. Øke engasjementet rundt, og nærheten til, landslaget.
3. Fylle Ullevaal Stadion.

Og da ble det noen dugnadskroner i kassa, for dette var populært. Det gjorde heller ikke noe at været var flott, Norge vant 2-0 og kampen morsom.Dette var kamp nr. 3 av i alt 4 kamper vi har fått mulighet til å se i år. Den siste er Norge - Malta lørdag den 10. oktober. Dette er også en EM-kvalifiseringskamp. Så da satser vi på like godt, om ikke ennå bedre, oppmøte den dagen.Varpe - Søndre Høland+

Postet av Varpe Ballklubb den 3. Sep 2015Mandag den 7. september kl 18.30 får A-laget besøk av Søndre Høland+ på Slettmoen. De ligger på plassen over Varpe, med bare ett poeng mer. Møt opp og lag stemning mandag kveld!Glimt fra årets Bygdeturnering

Postet av Varpe Ballklubb den 31. Aug 2015
Da var Bygdeturneringen over for denne gang, og det var mange Varpelag i aksjon på Li.

Blant annet 2004-jentene på bildene over. De spilte en flott turnering, med tre seiere og en uavgjort. Gratulerer med super innsats, jenter!Bygdeturneringen 2015

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Aug 2015
Årets bygdeturnering sparkes i gang i kveld og varer hele helgen! Og det er på Li det skjer. 2007-gutta (på bildet) er blant dem som skal spille.

Varpe stiller med følgende påmeldte lag:

G2009, G2008, G2005, G2003

J2008, J2006, J2005, J2004

Se kampoppsett på hjemmesiden til GIF.


Kvalitetsklubb-markeringen

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Aug 2015
Torsdag kveld var det liv og røre på Slettmoen da det ble markert at Varpe er utnevnt til Kvalitetsklubb av Norges Fotballforbund.Program for torsdagen

Postet av Varpe Ballklubb den 24. Aug 2015


https://content.bloc.net/Files/SiteID/1556/logo/2015/7/14/20150714202525536343-1556.png?width=984&height=283&scale=both&mode=stretch&quality=90Velkommen til offisiell markering av
Varpe Ballklubb – Kvalitetsklubb

Torsdag 27. august 2015

Varpe Ballklubb er nå godkjent Kvalitetsklubb nivå 1 i regi av Norges Fotballforbund. I den forbindelse vil styret i Varpe Ballklubb ønske velkommen til et arrangement på Slettmoen stadion torsdag 27.august.

Her er programmet:

Kl. 18.00
  • Velkommen til offisiell markering av Kvalitetsklubben Varpe Ballklubb.
  • Lagene defilerer inne på kunstgressbanen.
  • Representant fra Akershus Fotballkrets redegjør for hva en kvalitetsklubb går ut på.
Kl. 18.15
  • Demonstrasjon av verktøyet «Treningsøkta» v/ trener i jentegruppa Vidar Sæther (inne i klubbhuset)
Kl. 18.30
  • Praktisk gjennomføring av en treningskveld for jentegruppa med øvelser som vist i treningsøkta i klubbhuset v/ spillerutvikler Marius Pettersen
Kl. 19.15
  • Utdeling av kake, brus og kaffe til alle fremmøtte
Kl. 19.30
  • Kake og kaffe til innbudte gjester i klubbhuset.

Varingen vil også være tilstede. Møt opp og lag stemning på Slettmoen!

Varpe - Skillebekk

Postet av Varpe Ballklubb den 20. Aug 2015
Mandag 24. august er det klart for oppgjør mellom Varpes A-lag og Skillebekk på Slettmoen. Møt opp klokken 19.00 og ta ettermiddagskaffen ute i det fri!Link til terminlisten

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Aug 2015

Du finner nå terminlisten under menyvalget "Sportslig" i hovedmenyen.Hold av torsdag den 27. august!

Postet av Varpe Ballklubb den 13. Aug 2015

Varpe Ballklubb er blitt Kvalitetsklubb!

I denne forbindelse ønsker vi alle medlemmer og venner av Varpe velkommen til Slettmoen for en offisiell markering av begivenheten.

Som en av ni klubber plukket ut av Akershus Fotballkrets har vi jobbet ca ett og et halv år med å møte alle krav som stilles til en såkalt kvalitetsklubb i NFF. Les mer om NFF Kvalitetsklubb her.

NFF Kvalitetsklubb nivå 1 er det første av i alt tre nivåer, og arbeidet er dermed på ingen måte slutt. Men nå er det en mulighet til å trekke pusten og feire oss selv litt!

Arrangementet starter kl. 18.00.

Velkommen!
Norway Cup 2015!

Postet av Varpe Ballklubb den 15. Jul 2015


Det nærmer seg slutten av juli, og med det sommerens store happening for mange fotball-barn: Norway Cup! I tillegg til masse fotball er det som alltid tivoli, salgstelt, aktiviteter og masse artister. For eksempel kommer blant annet Isaac Elliot og Zara Larsson.

I år er det tre lag fra Varpe som skal delta. Her er kampoppsettet for de ulike lagene:

Jenter 12 år - 7'er

Jenter 13 år - 7'er

Jenter 13 år - 9'er

Møt opp på Ekebergsletta 26. juli til 1. august og hei på jentene våre!

Lykke til jenter!Splitter ny hjemmeside!

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Jul 2015
Velkommen til den nye hjemmesiden vår!

Her skal dere finne nyttig informasjon, nyheter og bilder. Har dere idéer, tips eller ønsker, så ta kontakt. Laglederne skal også få tilgang til å skrive egne innlegg.

Flere lag

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Jul 2015
Her er et bilde til av 10-åringene våre.
Noen av lagene våre

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Jul 2015
Her er skøyerne på 2005-jentelaget vårt.Ny hjemmeside

Postet av Varpe Ballklubb den 8. Jul 2015

Brukervennlig, godt design, idrettstilpasset, klubbtilpasset og billig i drift

er noen av stikkordene som passer Idretten Online sin nye hjemmesideløsning.Her kan alle forskjellige ledere (eller utøvere om man ønsker) få tilgang til å skrive blogg artikler og nyhetssaker. Siden kan enkelt oppdateres med ny informasjon, nyhetssaker, arangementer eller annet som klubben ønsker å informere om. Alt ved hjelp av en PC med internett. Noen få klikk, dra et bilde inn fra skrivebordet, lagre og publiser og så har du den siste informasjonen tilgjengelig for alle på nettsidene deres.