Årsmøte 2021

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2021


Årsmøtet blir:

mandag 31. januar 2022 

kl. 18.30 

i klubbhuset


Frist for innsending av saker til behandling på årsmøtet er 15. januar. 

Årsberetningen blir lagt ut så snart den er klar.
Ny trener også for Varpe-jentene

Postet av Varpe Ballklubb den 18. Nov 2021

J13

De gode nyhetene forsetter å komme for klubben: Det gleder oss å kunne presentere Marius Pettersen som J13 sin nye trener.

Marius er en ekte Varpe-gutt med lang trenererfaring, spesielt på jentesiden. Han har blant annet hatt hovedansvaret for Varpes jenter født 2002-2004. Det var med disse jentene det foreløpige høydepunktet i trenerkarrieren kom, da de vant Norway Cup i 2017. Som trener synes Marius det er viktig med godt oppmøte på treninger så kvaliteten øker og ferdighetene vokser. Skal man skape et godt lag er det også viktig at alle skal føle seg sett, uansett hvilket ferdighetsnivå man ligger på.

Har du lyst til å bli med oss i sesongen 2022 er det treninger mandager og onsdager 18:00-19:30.  
Ny trener inn for Varpe-gutta!

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Nov 2021

Gutter 13

Det skjer gledelige ting for Varpes unge lag for tida!

Det er nå offisielt; og vi kan ønske Tom Rune Kristiansen velkommen som trener for gutta på 2008-2009-laget fra januar av! Tom Rune har en aktiv karriere bak seg, blant annet som spiller i Nittedal og som trener gjennom mange år. Han har trent Varpes A-lag for en del år tilbake, opp fra 7. til 4. divisjon. Han har også vært trener for Åkrene, og var veldig nær ved å rykke opp til 3. divisjon med dem.

Som trener er han opptatt av individuell og lagmessig utvikling, han ønsker fokus på ballbehandling og fart i laget. Vi er veldig stolte av å få han med oss i trenerteamet, og gleder oss til en spennende sesong.

Vil du være med på dette laget i 2022-sesongen, så er du velkommen! 

Klubbdager på Sport 1 Nittedal

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Nov 2021


Sport 1 på Mo-senteret ønsker velkommen til klubbdager 15. og 16 november. 25% rabatt på hele butikken, (minus noen få varegrupper). 
Spre det glade budskap til alle medlemmene!
Bruk gjerne klubbjakka disse dagene, for lett og god identifisering 😀Har du lyst til å spille fotball med oss?

Postet av Varpe Ballklubb den 5. Nov 2021


Har du lyst til å spille fotball?

Varpe har et 7er lag for damer og et 11er lag for herrer. Treningstider er man+ons 19:30-21:00.
Hos oss er det alltid plass for flere, og vi kan love god stemning, inkluderende miljø og bygdas fineste anlegg ⚽💙


Møt opp på trening eller ta kontakt via Instagram eller Facebook. Bli en del av den fine gjengen her! ⚽️Nordlys over Slettmoen

Postet av Varpe Ballklubb den 13. Okt 2021
Det var en fantastisk himmel over Slettmoen mandag kveld, noe A-lagstrener Alex Richwood klarte å fange med kameraet sitt. Ikke ofte det er nordlys såpass kraftig og såpass langt sør i landet, så det er bare å nyte disse flotte bildene!

Nye Varpe-effekter!

Postet av Varpe Ballklubb den 7. Sep 2021I kiosken er det nå nye, kule Varpe-effekter å få kjøpt! Vær med og sett preg på kampene med flagg, skjerf og luer. 


Priser:

100,- pr effekt. Kjøp to for 150,- og alle tre for 200,-. 
Tilbud om trening på Myrens Treningssenter

Postet av Varpe Ballklubb den 25. Aug 2021

Bedriftsavtale med Myrens Treningssenter

Vi ønsker alle medlemmer i Varpe ballklubb velkommen til Nittedals nye treningssenter. Jo flere medlemmer som melder seg inn, desto bedre blir rabatten:

1-10: 50,- rabatt pr måned 

11 + medlemmer: 100,- rabatt pr måned

Gjelder alle våre ordinære og formiddagsmedlemskap og kan ikke kombineres med andre tilbud. Meld deg inn via myrensnittedal.no og send e-post til post@myrensnittedal.no med navn, tlfnr og bevis på at du er med i Varpe ballklubb. 

NB! Rabatt legges til når vi har mottatt e-post, dette vises ikke når dere melder dere inn på nett. Rabatten vil automatisk legges til og trekkes fra utifra antall medlemmer via Varpe. For mer info, priser og innmelding gå inn på myrensnittedal.no eller kontakt oss på post@myrensnittedal.no

Klikk på denne linken for å komme til avtalen: Myrens Treningssenter
Oppstart igjen for lekegruppa

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Aug 2021

   


Mandag var det oppstart igjen for den populære lekegruppa på Slettmoen etter sommerferien. Godt å være i gang igjen for både store og små.


Som vanlig blir treningene 17:00-18:00.


Vi har blitt en god gjeng, men det er alltid plass til flere! Ta kontakt med oss om det høres gøy ut. Billig er det også, kun kr. 100,- som er medlemskapet til klubben.


Klikk her for å komme til vår FB-gruppe:

Facebookside lekegruppen
Varpe på Instagram

Postet av Varpe Ballklubb den 16. Aug 2021


Mulighetene for å følge Varpe i sosiale medier begynner å bli ganske mange. Siste tilskudd på stammen er A-lagets Instagramkonto: @varpe_alag . Følg dem for alle oppdateringer :-)


Ellers er det jo en felles Instagram-konto for hele klubben, den heter @varpeballklubb. Her legges ut ting for de andre lagene og for klubben under ett.


Del gjerne så vi får mange følgere på begge steder :-)

Varpe i vinden!

Postet av Varpe Ballklubb den 11. Aug 2021

En ting er helt sikkert - det er hos Varpe Ballklubb det skjer om dagen!


Det starter allerede onsdag 11. august kl. 14:45 norsk tid.  A-lagets trenere, Alex Richwood og Derek Scrowther, skal gjeste en stor radiokanal i England. Her skal de prate om klubben, laget, miljøet og det som skjer med Varpe BK nå om dagen. Dette er veldig stort, og ikke minst veldig moro.
Vi håper flest mulig har mulighet til å få med seg dette her live. 


Kanalen det er snakk om er talkSPORT, 1089 AM London. Har du nettradio kan denne søkes opp, eller via link under. Merk deg klokkeslettet 14:45.
NB: Link ser ut til å fungere via pc, via telefon anbefaler vi å laste ned TuneIn Radio app'en (via AppStore eller Google Play. Gratis 7 dagers prøvetid. Husk å avslutte prøvetiden etter i morgen hvis du ikke vil fortsette abonnementet.)
Men, det stopper ikke her! 
Onsdag får Slettmoen også besøk av et TV-selskap under A-lagets trening. Dette for å vurdere laget som en kandidat for en TV dokumentar som omhandler breddefotball i Norge. Vi skal være ærlig her, i siste sesong ble laget kåret til Norges dårligste fotballag, dermed har TV-selskapet automatisk fått oss på sin radar 🙂
Men siden det har laget trent to år sammen med trener Derek Scrowther, tidligere proffspiller. Og i denne sesongen har laget i tillegg fått enda et godt tilskudd med profesjonell bakgrunn, Alex Richwood. A-laget har rekruttert flere gode spillere og har nå en større spillerstall enn på lenge. Med dette ser sesongen lysere ut enn på lenge 🙂 


Vi har troen på at alt dette kan være av interesse for et TV team! Blir laget valgt ut vil det være stort for Varpe BK som en fotballklubb, og ikke minst for A-laget som et lag. Varpe BK er stolte over den innsats laget har lagt ned den siste tida. Hvordan man støtter hverandre, stiller opp på trening, motiverer hverandre og tar vare på hverandre. 💙⚽


Skrevet av Robin Magnussen
Torsdag 12. august sparkes høstsesongen i gang på Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Jul 2021Høstsesongen på Slettmoen starter med et spennende lokaloppgjør når Varpes A-lag tar imot Nittedal IL torsdag den 12. august (utsatt fra mandag den 2. august) kl. 19.00. 

Etter ett og et halvt år med Covid-restriksjoner og unntakstilstand blir det forhåpentligvis en mer normal sesong, med seriespill, lag fra andre klubber i kretsen og fullverdige treninger, både for store og små.

Det blir også fortsatt masse liv og røre på Slettmoen, da både Hakadal IL og enkelte lag fra Nittedal IL skal bruke banene i tillegg til Varpe-lagene. Det er veldig hyggelig! 

Etter åpningskampen starter resten av kampene på løpende bånd. Se link til terminliste: Terminliste NFF

Vi gleder oss!
Oppdatert informasjon om årsmøte

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Mar 2021

Vi har nå satt en dato for avholdelse av årsmøtet for fotballåret 2020. Møtet blir på klubbhuset:

Mandag den 26. april 

Kl. 18.30.

Covid-restriksjonene har medført at årsmøtet avholdes på Teams. Send din mailadresse til leder Terje Ryen på teryen@nittedalsnettet.no for å få oppkobling. Det er kun medlemmer som har betalt kontingent som kan delta med tale- og stemmerett, samt sende inn forslag. 

Forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende senest 15. april.

Følg med her på hjemmesiden og på Facebook for informasjon om eventuelle forandringer i planene.

Oppdatert årsberetning kan lastes ned / leses her:   Årsberetning 2020.pdf
Årsmøte 2020

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Feb 2021


Årets mange utfordringer har også hatt innvirkning på avviklingen av årsmøtet for 2020. Slik det er nå, er møtet utsatt til et senere tidspunkt. Vi legger imidlertid ut årsberetningen her slik at den kan leses i mellomtiden for de som ønsker det. Klikk her: Årsberetning 2020.pdf

Informasjon om tidspunkt for møtet kommer.