Julenissen kom til tidlig til Slettmoen i år!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Styret i NOAH Engadalen AS har besluttet å støtte Nittedal Teater i tillegg til fire idrettslag i kommunen med totalt 250.000 kroner.

Beslutningen kommer etter et godt år for NOAH Engadalen, som tar imot masser og sedimenter fra byggeprosjekter i Oslo-regionen. Totalt har selskapet tatt imot 700.000 tonn masser i 2020.

Hvert av lagene/foreningene får 50.000 kroner hver i støtte til sitt arbeid for barn og unge.

– I tillegg til å skape arbeidsplasser og næringsaktivitet, ønsker NOAH å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet. Her i Nittedal har vi valgt å støtte opp om idrett og kultur fordi vi ser at det engasjerer, og ikke minst inkluderer, mange barn og unge og deres familier, sier Egil Solheim, daglig leder i NOAH Engadalen AS.

Lokalmiljø og folkehelse

Dette innebærer at Nittedal Idrettslag, Hakadal Idrettslag, Varpe Ballklubb, Gjelleråsen Idrettsforening og Nittedal Teater får en hyggelig overraskelse til jul. I følge idrettslagene selv aktiviserer de sammen rundt 5.500 barn og unge i kommunen. Barne- og ungdomsteateret i Nittedal har 200 medlemmer.

– I fjor startet vi samarbeidet med idretten, og i år er det hyggelig å også kunne dele noe av overskuddet vårt med kulturlivet her i Nittedal. Lagene og foreningene i kommunen gjør en fantastisk innsats for miljøet og for folkehelsen gjennom hele året. 2020 har vært et vanskelig år for mange. Da er det ekstra hyggelig at vi kan bidra på denne måten, sier styreleder i NOAH Engadalen Nils Thomas Fearnley.

 

Link til saken: Støtter idrett og kultur med 250 000,-!
God jul!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Da har vi straks lagt bak oss et spesielt og krevende år, også i fotballsammenheng. Nå som treningene er over for i år så ser vi tilbake på fotballgleden, samholdet, trivselen og pusterommet på Slettmoen i dette utfordrende året. Et år med stort fokus på trygghet og smittevern både på kamper og treninger.


Vi vil få rette en stor takk til alle trenere og foreldre som har stilt opp sent og tidlig. Og vi vil også få skryte av alle de engasjerte og flotte spillerne vi har, unge som litt eldre.


Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Hilsen alle i Varpe BK.Flinke dommere på Slettmoen

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Sep 2020


Det er ikke bare lagene som spirer og gror hos Varpe BK om dagen. Her har vi tre ivrige og dyktige gutter (11år) som dømte kampen mellom Hakadal IL og Varpe BK (gutter 08). Halvard debuterte som hoveddommer og med seg som assisterende dommere hadde han Leo og Sigurd. De var under trygt oppsyn av fjerdedommer Axel Andre Haug. Jevn og spennende kamp der HIL vant 3-1. 


Er det flere som kan tenke seg å lære litt mer og prøve seg som dommer så send oss en melding da vel! 
Sikkerhet i en meget spesiell fotballsesong 2020

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Aug 2020


Det er en nydelig august-kveld på Slettmoen (knipset av Erik Landsem), og kampene for de yngste lagene er endelig i gang. 

For å ta vare på hverandre i denne tiden har vi gjort noen ekstra grep:
  • Ekstra sikkerhetsrutiner for kioskvaktene, enveis køsystem til og fra kioskluken, håndsprit tilgjengelig flere steder, samt muligheter for håndvask nede ved garderobene. Plexiglass er montert i kioskvinduet. 
  • Det er også kommet regler for antall personer på og rundt banene. Lister over publikum med navn og telefonnummer følges opp av våre flinke kampverter, alt etter boka som NFF har laget. 

 Til slutt oppfordrer vi til å holde avstand og vaske hendene og ha respekt for den spesielle tiden vi opplever.
Lykke til med kampene!Det spirer på Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Mai 2020


Slettmoen var fylt av 23 glade barn i går ettermiddag. Anledningen var oppstart av lekegruppa for barn født 2015/2016. 

Leder av Varpe Ballklubb Terje Ryen ønsket både barn og foreldre/foresatte velkommen før trenerne Natalie, Hanne og Carine tok over. Stor stas var det når de voksne måtte hive seg med i hermegåsa! 


Dette er et lavterskeltilbud som har Varpe Ballklubbs verdier om inkludering, trivsel og godt miljø i spissen.
Vi ønsker alle nye barn og voksne hjertelig velkommen til klubben, og vi har plass til flere som kunne ønske seg å være med. Bare å sende oss en melding!


TRYGGHET + UTFORDRINGER + MESTRING = TRIVSEL og UTVIKLING
Lekegruppe på Varpe - det nærmer seg!

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mai 2020

Har du 2015/2016-barn, se her:

Oppstarten av lekegruppen for barna ble ikke helt som planlagt, men vi har med stor glede lyst å fortelle at vi endelig kan tenke på oppstart av dette. Ut ifra planen nå, ser det ut til at vi starter 

onsdag 27.05 17:00-18:00

ute på Varpe fotballbane. Fint om alle barna er på plass 15 minutter før oppstart, så vi kan starte kl. 17:00. Husk klær etter vær, joggesko/fotballsko og en vannflaske.  

Det vil bli noen restriksjoner med tanke på nærkontakt og antall barn pr. gruppe. Dette tar vi oss av, og skal ivareta råd og regler fra helsedirektoratet om smittevern. Vi gleder oss MASSE til å starte opp lekegruppene og er veldig klare til å kjøre på! Bare å sende melding om det skulle være noen spørsmål. Enten på Facebook eller direkte til en av oss:


Natalie Sanchez-Ringnes

Mailnatalie_s87@outlook.com

Telefon: 924 20 910


Hanne Løkke Jørgensen

Mailh.l.jorgensen@hotmail.com

Telefon: 934 21 490


Velkommen til oss!

Nye Craft klubbdrakter fra Sport 1

Postet av Varpe Ballklubb den 23. Apr 2020


Varpe har som kjent nylig inngått en avtale om klubbservice med Sport 1 Nittedal, og ny leverandør av klubbdrakter er Craft. Fargene er selvfølgelig fortsatt blått og hvitt. 

- Vi har klærne i alle størrelser slik at det er mulig å prøve dem, sier kontaktperson Thomas i butikken på Mo. 

Se de fine nye draktene her!

I tillegg til klubbrabatt på fotballutstyr får Varpes medlemmer 15% på alt annet av sportsutstyr (unntatt el-sykler og elektronikk).

Oppdatert info vedr. baner mht Corona

Postet av Varpe Ballklubb den 3. Apr 2020


Nittedal kommune har i dag 03.04 2020 bestemt at alle fotballbaner fortsatt holdes stengt for all aktivitet inntil annen beskjed kommer fra kommunen.

💙⚽️💙
Varpes anlegg er nå stengt for aktivitet

Postet av Varpe Ballklubb den 26. Mar 2020

Foto: Hamar kommune


KONTRABESKJED!

Alle Varpes anlegg og baner vil dessverre være stengt for all trening, aktiviteter og opphold fra i dag 26. mars. Ingen unntak gjelder! Dette er innført etter pålegg fra Nittedal kommune, og gjelder i første omgang til og med 13. april.

Kommunen skriver:

Hei.
Først av alt, håper dere alle er friske i denne vanskelige og spesielle tiden vi er inne i.
I går kom det ny informasjon om at skoler, idrettsanlegg, kulturarenaer organisert trening/aktivitet både innendørs og utendørs fortsatt vil være stengt pga koronasmitte, tom 13. april (2. påskedag).
Det betyr at alle idrettshaller, fotballbaner, aulaer etc. fortsatt vil være stengt i Nittedal, og at dere dessverre ikke kan starte opp igjen aktivitet ennå.
Vi følger med på utviklingen, og vil holde dere oppdatert med informasjon når det kommer noe nytt.
Send gjerne beskjeden videre til alle aktuelle.
Ta gjerne kontakt om det skulle være noen spørsmål eller kommentarer.


Med vennlig hilsen
Nina Lines
Leder for idrett og friluftsliv


Vi legger ut ny informasjon fortløpende dersom forholdene endrer seg. 

Ta vare på hverandre.
Ny utstyrsleverandør

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Mar 2020Fra og med 2020-sesongen bytter Varpe utstyrsleverandør fra Glømmi Sport til Sport 1 Nittedal. Som en konsekvens av dette bytter vi også merke på drakt og utstyr fra Diadora til Craft. Den nye kolleksjonen vil være klar i løpet av kort tid.

Kontaktperson hos Sport 1 er Thomas Flemmen.

De gamle draktene kan selvsagt fortsatt brukes parallelt.

Oppdatering om koronaviruset fra NFF og kretsen

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.


Les mer her:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/
Lekegruppe på Varpe - oppstart etter påske!

Postet av Varpe Ballklubb den 4. Mar 2020

Har du 2015/2016-barn, se her:

Det var planlagt at Varpe Ballklubb skulle starte opp lekegruppe for disse årskullene til høsten, men på grunn av stor interesse så har oppstarten blitt fremskyndet til rett over påske! 

Det blir en time lek og fysisk aktivitet i uka. Litt fotball blir det nok også tid til, men vel så viktig er fellesskap, trivsel, inkludering og trygghet. Vi har plass til absolutt alle

Høres dette spennende ut - send oss en liten melding da vel! Enten på Facebook eller se under "Våre lag" i menyen på hjemmesiden.

Velkommen til oss!
Tidligere Varpe-jente på J16-landslaget

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Feb 2020

Tidligere Varpe-spiller Thiril Rækstad Erichsen (i gult) var med da J16- landslaget slo Slovakia i firenasjonersturneringen på La Manga.

J16-landslaget spiller firenasjonersturnering på La Manga.

Norge møter Slovakia, Costa Rica og Italia i varmen i Spania.

Det norske J16-landslaget er på årets første samling på La Manga i Spania. Landslagstrener Elise Brotangen har tatt ut en tropp på 20 spillere som ankom La Manga onsdag. Alle spillerne som kommer på banen for Norge under oppholdet i Spania debuterer på J16-landslaget. 

Første kamp var mot Slovakia hvor de norske jentene vant 2-0. Søndag var det Costa Rica som ble slått 5-1. Siste kamp er mot Italia den 19.02.2020 kl. 11.00 og den kan streames her.

Vi ønsker jentene fortsatt lykke til videre! ⚽💙


Klikk her for mer info: J16-landslaget på la Manga

Kilde: www.fotball.no
Treningsavgiftene reduseres - fin omtale i Varingen

Postet av Varpe Ballklubb den 31. Jan 2020


Gladmelding til alle Varpe-medlemmer: Som Varingen skriver onsdag 29.01.2020 ble det på årsmøtet vedtatt å redusere treningsavgiftene i klubben. Dette betyr at fotball antagelig er den billigste idretten man kan drive med!

Vi i Varpe ønsker alle nye medlemmer velkommen til å komme til oss og bli en del av vårt fine miljø, enten du er voksen eller barn. 
Årsberetning for 2019

Postet av Varpe Ballklubb den 21. Jan 2020


Nå er årsberetningen for 2019 klar. Les den her: Årsberetning 2019 Varpe BK

Minner samtidig om årsmøtet som finner sted på klubbhuset førstkommende mandag 27/1 kl. 18.30. Hjertelig velkommen!
Liker du å spille fotball?

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Jan 2020

Vi i Varpe Ballklubb ønsker oss flere medlemmer Små og store som har lyst til å spille fotball er hjertelig velkommen! 

Varpe Ballklubb er en fotballklubb med fokus på være et godt og trygt tilbud til barn, unge og voksne i nærmiljøet.

Klubben setter trivsel og godt miljø i høysetet, fremfor poeng og pokaler.

Klubben har i 2019 hatt ca 125 aktive spillere, og ca 310 medlemmer. Vi har hatt ni lag, hvorav seks lag er for barn, ett lag er et ungdomslag og to lag er for voksne kvinner og menn.

Anlegget vårt er privat,  vi har fire baner og et ganske nytt klubbhus. 

Vår visjon er "Breddeklubb for nærmiljøet".

Varpe Ballklubb har fra 2016 vært godkjent Kvalitetsklubb 1 i regi av Norges Fotballforbund i 2016. God struktur, og jevnlig kursing av trenere og ledere er blant de områdene som ligger til grunn for å bli og fortsatt være en kvalitetsklubb. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten, og gi grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

Inkludering er viktig verdi for oss i klubben. I 2020 reduseres prisen betydelig, som eksempel kan nevnes at treningsavgift og medlemsskap for barn opptil 7 år er kr 300,-, og for de mellom 8-9 år er det kr. 600,- pr år for å delta i fotballen hos oss i Varpe.

Nå i vinter har alle lag trening innendørs på Hagen skole.

Det hadde vært kjempefint om du vil bli en del av fellesskapet i Varpe Ballklubb!

Vi ønsker alle varmt velkommen, barn og voksne, og særlig jenter og gutter født i 2013-14 og tidligere.

For de som er født i 2013-14; møt gjerne opp for å prøvespille på Hagen skole på onsdager kl. 17-18.

Dersom du eller noen du kjenner er interessert, ikke nøl med å ta kontakt med klubbens leder Terje Ryen på tlf. 92 24 13 14.