Lagnavn: Varpe Ballklubb

Organisasjonsnummer: 983911390

Vil du gi din støtte til VARPE BALLKLUBB?

Til alle Varpe-spillere, medlemmer, sambygdinger og alle ellers som vil støtte oss i vårt arbeide med barn og ungdom og som tipper hos Norsk Tipping: Nå kan du støtte Varpe uten at det koster deg en eneste krone! Det du trenger å gjøre er å registrere inn Varpe på ditt spillekort (les mer om registrering litt lenger ned på siden).

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i VARPE BALLKLUBB. Vårt organisasjonsnummer er 983911390.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  •  Hos kommisjonæren
  •  Mobilspill
  •  Norsk Tipping sine nettsider
  •  SMS, send Grasrotandelen 983911390 til 60000


Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. 

Det hadde også vært fint om du kunne verve noen i din familie, venner, kolleger, eller andre kjente. For å lagre strekkoden på din pc, høyreklikk på strekkoden og velg "lagre som". Trykk deretter LAGRE.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Link til pdf-fil med strekkode: Grasrotandel.doc


Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen! Spørsmål kan rettes til Terje Ryen på tlf. 922 41 314.


Med vennlig hilsen Varpe BallklubbFor mer informasjon se www.norsk-tipping.no

*For Multix, Oddsen og Instaspill gjelder annen beregning