Kretsmesterskap i 5'er-fotball 2017

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Feb 2017

For J2004 var fasiten etter første dagen slik: Seier i de tre innledende kampene mot Blaker, Fjellhamar og Lørenskog, med 15-3 i målforskjell.

Dag to var det klart for kvartfinale mot Rælingen for 2004-jentene. Vi gikk ut i hundre og kjørte over et sjokkert Rælingen-lag. Sluttresultatet ble 4-0, men kunne fort ha vært det dobbelte.

Semifinalen mot Ull/Kisa ble et nervedrama ut av en annen verden. Jentene gikk opp i en 2-0 ledelse, men et knapt minutt senere sto det 2-2. Det var klart for 5 min golden goal, men jentene holdt ut og det hele måtte avgjøres på straffer. Etter flere gode redninger av vår fantastiske keeper Andrine, så var det Jenny som fikk æren av å hamre inn det avgjørende målet.

I finalen ble det 4-0 tap mot et meget godt Fjellhamar-lag, men alt i alt en meget sterk prestasjon. Gratulerer med flott sølvmedalje i KM!


J2003 gikk til KM med en viss usikkerhet etter at det måtte gjøres rokkeringer på laget rett før turneringen. Men det skulle vise seg at vi fortsatt stilte med et slagkraftig lag.

Første gruppespillkamp var mot Bjerke. Denne ble vunnet 3-0, vi hadde full kontroll og seieren kunne og burde vel blitt enda større. Kløfta i neste kamp ble noe jevnere, men vi rodde i land en grei 2-0 seier. Siste gruppespillkamp var mot Skjetten, de hadde vunnet 7-0 mot Kløfta og vi regnet med en hard kamp om gruppeseieren. Vi vant jo også "bare" 1-0 mot dette laget i Norway Cup. Dette ble kanskje vår beste kamp i turneringen og vi vant enkelt 4-0. Også her var vi nærmere 5 og 6 enn Skjetten var utligning.

Vi ble gruppevinnere uten å ha sluppet inn ett eneste mål og altså 9-0 i målforskjell.

I kvartfinalen var det mulighet for revansje for fjorårets tap i samme runde mot Ull-Kisa. Det ble en meget spennende kamp. Vi tok tidlig ledelsen 1-0, og når de utlignet til 1-1 var frykten stor for at det skulle bli reprise fra i fjor. Da vi ledet lenge, men tapte til slutt. Men frykten var ubegrunnet, en innøvd cornervariant ga 2-1 som holdt kampen ut.

Neste kamp var semifinalen mot Rælingen, og selv om de var bedre enn oss og har en større bredde, så holdt vi lenge stand på 1-1. Og med litt flaks kunne vi vunnet kampen. Men det må innrømmes at det var fortjent at Rælingen fikk 2 kjappe mål på slutten og vant 3-1. Det var dermed klart for bronsefinale mot LSK, et annet lag som slo oss i fjor. Her var dessverre ikke hodene helt på plass i starten av kampen, og LSK scoret 3 mål før publikum hadde satt seg. Da våknet jentene og dominerte kampen fullstendig, men klarte dessverre bare å få ballen i mål 2 ganger. Dette var en kamp vi burde ha vunnet, men vi måtte reise slukøret og tomhendte hjem til Hakadal.

Alt i alt viste resultatene til både 03 og 04 at vi skal klare å få bra resultater og mye moro også i sesongen som kommer!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.