Oppdatert informasjon om årsmøte

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Mar 2021

Vi har nå satt en dato for avholdelse av årsmøtet for fotballåret 2020. Møtet blir på klubbhuset:

Mandag den 26. april 

Kl. 18.30.

Covid-restriksjonene har medført at årsmøtet avholdes på Teams. Send din mailadresse til leder Terje Ryen på teryen@nittedalsnettet.no for å få oppkobling. Det er kun medlemmer som har betalt kontingent som kan delta med tale- og stemmerett, samt sende inn forslag. 

Forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende senest 15. april.

Følg med her på hjemmesiden og på Facebook for informasjon om eventuelle forandringer i planene.

Oppdatert årsberetning kan lastes ned / leses her:   Årsberetning 2020.pdf


0 Kommentar

Årsmøte 2020

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Feb 2021


Årets mange utfordringer har også hatt innvirkning på avviklingen av årsmøtet for 2020. Slik det er nå, er møtet utsatt til et senere tidspunkt. Vi legger imidlertid ut årsberetningen her slik at den kan leses i mellomtiden for de som ønsker det. Klikk her: Årsberetning 2020.pdf

Informasjon om tidspunkt for møtet kommer.


0 Kommentar

Julenissen kom til tidlig til Slettmoen i år!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Styret i NOAH Engadalen AS har besluttet å støtte Nittedal Teater i tillegg til fire idrettslag i kommunen med totalt 250.000 kroner.

Beslutningen kommer etter et godt år for NOAH Engadalen, som tar imot masser og sedimenter fra byggeprosjekter i Oslo-regionen. Totalt har selskapet tatt imot 700.000 tonn masser i 2020.

Hvert av lagene/foreningene får 50.000 kroner hver i støtte til sitt arbeid for barn og unge.

– I tillegg til å skape arbeidsplasser og næringsaktivitet, ønsker NOAH å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet. Her i Nittedal har vi valgt å støtte opp om idrett og kultur fordi vi ser at det engasjerer, og ikke minst inkluderer, mange barn og unge og deres familier, sier Egil Solheim, daglig leder i NOAH Engadalen AS.

Lokalmiljø og folkehelse

Dette innebærer at Nittedal Idrettslag, Hakadal Idrettslag, Varpe Ballklubb, Gjelleråsen Idrettsforening og Nittedal Teater får en hyggelig overraskelse til jul. I følge idrettslagene selv aktiviserer de sammen rundt 5.500 barn og unge i kommunen. Barne- og ungdomsteateret i Nittedal har 200 medlemmer.

– I fjor startet vi samarbeidet med idretten, og i år er det hyggelig å også kunne dele noe av overskuddet vårt med kulturlivet her i Nittedal. Lagene og foreningene i kommunen gjør en fantastisk innsats for miljøet og for folkehelsen gjennom hele året. 2020 har vært et vanskelig år for mange. Da er det ekstra hyggelig at vi kan bidra på denne måten, sier styreleder i NOAH Engadalen Nils Thomas Fearnley.

 

Link til saken: Støtter idrett og kultur med 250 000,-!


0 Kommentar

God jul!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Da har vi straks lagt bak oss et spesielt og krevende år, også i fotballsammenheng. Nå som treningene er over for i år så ser vi tilbake på fotballgleden, samholdet, trivselen og pusterommet på Slettmoen i dette utfordrende året. Et år med stort fokus på trygghet og smittevern både på kamper og treninger.


Vi vil få rette en stor takk til alle trenere og foreldre som har stilt opp sent og tidlig. Og vi vil også få skryte av alle de engasjerte og flotte spillerne vi har, unge som litt eldre.


Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Hilsen alle i Varpe BK.

0 Kommentar

Flinke dommere på Slettmoen

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Sep 2020


Det er ikke bare lagene som spirer og gror hos Varpe BK om dagen. Her har vi tre ivrige og dyktige gutter (11år) som dømte kampen mellom Hakadal IL og Varpe BK (gutter 08). Halvard debuterte som hoveddommer og med seg som assisterende dommere hadde han Leo og Sigurd. De var under trygt oppsyn av fjerdedommer Axel Andre Haug. Jevn og spennende kamp der HIL vant 3-1. 


Er det flere som kan tenke seg å lære litt mer og prøve seg som dommer så send oss en melding da vel! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline