Vel blåst, Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 29. Aug 2016

Gratulerer til hele klubben for en flott bygdeturneringshelg!

Og gratulerer til damelaget som ble kåret til Bygdemestere! Her er de glade damene, på topp fra venstre: Therese, Kine, Grete, Caroline, Camilla og Ada. Nederst: Marianne, Marita, Vår og Lene.

Det har vært en hektisk men morsom helg med stort sett bra vær, noe som jo setter en spiss på det hele. Særlig lørdagen strålte solen over Slettmoen og bidro på sin måte.

Styret ønsker å takke alle som har vært med på å gjennomføre denne turneringen på en så flott måte. Det er en utrolig positiv og arbeidsvillig gjeng som har stått på som parkeringsvakter, kiosk-/kjøkken-/grillpersonale, ryddegjeng, dommere, førstehjelpspersonale og altmulighjelp, i tillegg til trenerteam og selvfølgelig spillerne selv.

Klubben fikk mange hyggelige komplimenter fra publikum underveis. Det eneste negative som er kommet frem hittil, er to helt unødvendige episoder som gjelder kjeftbruk fra folk på sidelinja til våre yngre dommere. Det er veldig leit for dem det gjelder, og vi kan bare oppmuntre dem til å fortsette å dømme. Vi får ikke spilt fotball uten frivillige dommere!

Tilfeldighetene ville at Varpe feiret ett år som NFF Kvalitetsklubb på lørdag. Som Kvalitetsklubb har klubben forpliktelser som må oppfylles dersom de skal få beholde denne godkjenningen. I året som har gått har vi fokusert på Fair Play-arbeid.

Her kommer et knippe bilder fra helgen:

G08 er superfornøyde med sine velfortjente pokaler:

J08 som feiret to flotte seiere og to tap med sine beste grimaser:

J06-07 som hadde en seier, en uavgjort og et tap, og super innsats:


Masse smil på J05 som hadde god hjelp av jenter fra J04-laget:

Og her var det samarbeid motsatt vei, nemlig J04 som hadde hjelp fra et par stykker på J05:

To bilder av supergirls'a på J03-04:


Og til slutt de største jentene, J01-02:
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.