En knallsesong for Jentelaget 2001-02-03-04!

Postet av Varpe Ballklubb den 19. Okt 2015


Stolt lag med alle trofeene! (Noen spillere mangler på bildet).

Oppsummering jenter 2001-2002-2003-2004:


2015-sesongen er over, og både spillere og støtteapparat kan trekke pusten litt og se tilbake på en flott sesong! Slik er fasit når alle seriekamper er ferdigspilt for i år:

J13 1. div:

Endte på 3. plass. Bare Gjelleråsen 2 og Fjellhamar er foran! Vi hang lenge med til å kunne klare 2.-plassen, men et par tap for antatt svakere lag gjorde det vanskelig. Men dette er likevel en sterk prestasjon.

J13 2. div:

Endte på 2. plass etter Strømmen, som etter eget utsagn hadde meldt seg opp i feil divisjon og egentlig skulle spilt i 1. divisjon. Tabellen viser kun to poengs avstand opp til Strømmen, og hele 10 poeng ned til neste lag i divisjonen!

J13 3. div:

Det ble en flott 1. plass i denne divisjonen! Og det var spenning til siste slutt: Seriemesterskapet ble avgjort 4 minutter før dommeren blåste av årets sesong. Her sprettes fruktchampagnen:J12:

I denne årsklassen er det ikke tabell, men en kommentar fra trener Vidar kan oppsummere litt:
Vi ser tilbake på hele fem seire i serien denne sesongen. Det er klart over hva en kunne forvente. For mange av jentene var dette første sesongen med 7'er, i tillegg har det vært en årsklasse opp. Alle har hatt stor framgang, så neste sesong har alle forutsetninger for også å bli et topp fotballår.

Her er J12 på Stampesletta på Lillehammer, som ble en ekstra våt cup i år:Ellers:

Alle jentene har også vært med og sette sitt preg på mange cuper, bl.a. Fuvo Nyttårscup, Arvika Cup, Lillehammer Cup, Norgeshus Cup (Bjerke IL), Norway Cup og Skeid Cup – og vi har sanket seks pokaler i år!

Her er et bilde av gjengen som vant B-sluttspillet i Norway Cup:Stemningsbilde fra Arvika:Det langsiktige håpet er at opplevelsene og prestasjonene denne sesongen er med på å skape et samhold jentene i mellom på tvers av alder og ferdigheter, og til slutt at et 11-lag kan etableres på Varpe når det blir aktuelt.

Stå på med treningen i vinter, så neste sesong kan bli like innholdsrik!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.