Julenissen kom til tidlig til Slettmoen i år!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Styret i NOAH Engadalen AS har besluttet å støtte Nittedal Teater i tillegg til fire idrettslag i kommunen med totalt 250.000 kroner.

Beslutningen kommer etter et godt år for NOAH Engadalen, som tar imot masser og sedimenter fra byggeprosjekter i Oslo-regionen. Totalt har selskapet tatt imot 700.000 tonn masser i 2020.

Hvert av lagene/foreningene får 50.000 kroner hver i støtte til sitt arbeid for barn og unge.

– I tillegg til å skape arbeidsplasser og næringsaktivitet, ønsker NOAH å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet. Her i Nittedal har vi valgt å støtte opp om idrett og kultur fordi vi ser at det engasjerer, og ikke minst inkluderer, mange barn og unge og deres familier, sier Egil Solheim, daglig leder i NOAH Engadalen AS.

Lokalmiljø og folkehelse

Dette innebærer at Nittedal Idrettslag, Hakadal Idrettslag, Varpe Ballklubb, Gjelleråsen Idrettsforening og Nittedal Teater får en hyggelig overraskelse til jul. I følge idrettslagene selv aktiviserer de sammen rundt 5.500 barn og unge i kommunen. Barne- og ungdomsteateret i Nittedal har 200 medlemmer.

– I fjor startet vi samarbeidet med idretten, og i år er det hyggelig å også kunne dele noe av overskuddet vårt med kulturlivet her i Nittedal. Lagene og foreningene i kommunen gjør en fantastisk innsats for miljøet og for folkehelsen gjennom hele året. 2020 har vært et vanskelig år for mange. Da er det ekstra hyggelig at vi kan bidra på denne måten, sier styreleder i NOAH Engadalen Nils Thomas Fearnley.

 

Link til saken: Støtter idrett og kultur med 250 000,-!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.