Terje Ryen hedret som æresmedlem på Kretstinget i NFF Akershus

Postet av Varpe Ballklubb den 18. Mar 2019


Mandag 25.februar ble Kretstinget 2018 gjennomført på Thon Hotel Oslo Airport, med rundt 80 personer tilstede. Innledningsvis holdt Cato Haug, leder Sarpsborg 08 et innlegg om ledelse,verdier og frivillighet. Gunhild Lærum, styremedlem i NFF og generalsekretær i NFF Pål Bjerketvedt hadde innlegg om tingenes tilstand sett fra NFF's side.
Det var som seg hør og bør en rekke utmerkelser og priser som ble delt ut under kretstinget, deriblant ble Terje Ryen i Varpe BK tildelt Æresmedlemskap. NFF begrunner utmerkelsen med følgende: 

Æresmedlem
Terje Ryen – Varpe BK

Personen vi i kveld ønsker å hedre har i en årrekke utmerket seg i sin klubb og nærmiljø. Vedkommende har bygget klubben til det den er i dag. 
Han har lagt ned tusentalls frivillighetstimer både som klubbleder, anleggsansvarlig, utdanningsansvarlig, FIKS ansvarlig og ansvarlig for alle administrative oppgaver  

I de siste årene har klubben hatt fokus på klubbutvikling, og med denne personen i spissen har klubben deltatt med flere representanter på trener- og lederkurs.
Når fotballkretsen startet opp med Kvalitetsklubb stod vedkommende i bresjen for at klubben skulle delta i NFF kvalitetsklubb. Klubben ble tatt ut som en av kretsens klubber i første runde,
og ble sertifisert på nivå 1 som klubb nummer to i Akershus august 2015. Selv om vedkommende har vært leder i klubben i alle år, er han nytenkende og ønsker utvikling for seg og klubben.
 

Varpe BK ble stiftet 1/3-72 med Terje Ryen som leder. Han er fortsatt leder, og har vært det uavbrutt i 47 år. Terje har hatt nesten hatt samtlige verv i klubben.
Fra ingenting, har klubben fått til følgende under Terje: Stedet Varpet er et lite sted øverst i Nittedal kommune. På Varpet er det en barneskole.
Bygd gressbane (11er), to kunstgressbaner (7er / 11er) og kretsens første 
ballbinge. Nytt klubbhus som stort sett er bygd på dugnad.  

Terje leder en driftig klubb med 7 lag i 2018. Lagene er fordelt på to seniorlag, da ett kvinnelag og fem barnelag.  

Terje deltar alltid på alle fellestiltak i fotballkretsen og er alltid blid og i godt humør. 
Han er tildelt frivillighetsprisen i Akershus Idrettskrets i 2009, og kretsens gullmerke i 2002. 


Vedlegger link til NFF Akershus hjemmeside:

https://www.fotball.no/kretser/akershus/om-kretsen/kretsmoter/2019/utdeling-av-priser-pa-kretstinget-2018/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.