Varpe er æresgjester på Åråsen!

Postet av Varpe Ballklubb den 26. Apr 2017


Mandag den 8. mai møter LSK Odd på Åråsen, og hele Varpe er invitert! Bakgrunnen er LSK's 100-årsjubileum hvor de vil invitere alle klubbene i Akershus etter tur. Her er invitasjonen:

"Lillestrøm Sportsklubb og Akershus Fotballkrets ønsker å styrke samspillet mellom topp og bredde, og ikke minst styrke samholdet om fotballen i Akershus. Vi ønsker å benytte LSK’s kamper i Eliteserien som ramme til dette gjennom hele jubileumssesongen 2017.

Vi har en drøm om at alle fotballspillere i Akershus skal innom Åråsen på en Eliteseriekamp i løpet av sesongen, dette skal vi få til ved en rekke tiltak. Et av tiltakene er ”Æresgjesten”, vi ønsker å invitere deres klubb til Åråsen for å se LSK – Odd mandag den 8/5 2017. Med å invitere klubben så mener vi ”hele klubben”, det vil si styret, trenere, lagledere, spillere og deres familie og venner!

Deres klubb er herved invitert til kamp på Åråsen Stadion 8/5 2017. Kampstart kl 19.00.
Alle klubbens medlemmer med familie og venner kommer gratis inn på kampen. Vi møtes i Fanzone utenfor stadion fra kl 17, her vil det bli utdeling av billetter.

Fanzone åpner 2 timer før kampstart, dvs. kl 17, og vil være et underholdende mingleområde før kampen. Miniturnering for de aller minste av klubbens spillere, muligheter for kjøp av mat og drikke, konkurranser, musikk og intervjuer, muligheter for å stikke innom TV-bussene. Fanzone er også område der LSK’s A-lagsspillere vil passere gjennom før kamp, så muligheten for å hilse på spillere og få en autograf er stor.

Gjesteklubben (Varpe BK) blir presentert over høyttaler-anlegget og på storskjerm at de er spesielt invitert til denne kampen. "


Ved spørsmål, kontakt lagleder for ditt lag, eller send en mail til ina@finor.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.