Verdifull støtte

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Feb 2017

Klubbhuset.jpg

Det er igjen tid for å fornye klubbmedlemskapet. Alle medlemmer skal ha fått mail om dette ut fra mailadressen dere har registrert i Min Idrett.

I den forbindelse oppfordres også dere som ikke er aktive spillere til å melde dere inn som støttemedlemmer. Det koster 100,- pr person, og betyr mye i form av moralsk og økonomisk støtte for klubben! Vær med på denne superenkle "dugnaden", og oppfordre andre i ditt nærmiljø til å gjøre det samme.

Send en mail til varpe1972@gmail.com med navn, fødselsdato og adresse dersom du ikke er innmeldt i Min Idrett, så ordner vi det (eller send en SMS til 922 41 314).

En annen måte å støtte klubben på, er å registrere spillkortet ditt i Norsk Tipping sin Grasrotandel. Her kan du gjøre slik at Varpe får fem prosent av det du spiller for. Det vil si at dersom du spiller fx. Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Varpe. De fem kronene trekkes ikke fra deg, Norsk Tipping sponser disse pengene. Så din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan sende SMS Grasrotandelen 983911390 til 2020 (tjenesten er gratis). Du kan også registrere spillekortet ditt hos din kommisjonær.


Takk for støtten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.