Norway Cup eventyret 2023

Postet av Varpe Ballklubb den 11. Aug 2023


Varpe Mix lag- Livets første Norway Cup!

Mixlaget (2016/2017) stilte i år med 2 jentelag og 2 guttelag i Norway Cup, og det ble en opplevelse for livet! Gjennom alt fra sol, gjørme og torden og lyn, støttet og heiet de små på hverandre fra sidelinjen, var lagkamerater på banen og mellom kampene var det tivoli og lek som sto på agendaen! Det gledes over årets innsats!


Varpejentenes eventyr under Norway Cup!

Som Varingen kunne skrive om, kom jenter 13 fra Varpe lengst i Norway cup av lagene i bygda. Etter en nervepirrende kamp mot Norde Land, som endte i straffer der Varpe jentene vant, var de videre til 8.dels finalen. Dessverre endte det her mot Sogndal, men for en jobb jentene gjorde! Vi gleder oss videre til høstsesongen og nye utfordringer! 



Varpes gutter 15- Gode lagkamerater, spillere og heiagjeng!

G15 gjorde en kjempe innsats på årets Norway Cup- både på og utenfor banen. Mellom kampene, heiet de frem jentene våre, og på banen ga de alt! Guttene spilte en god kamp mot Lyngdal i B-sluttspillet, men tapte dessverre på straffekonk.



Høsten venter på oss

Uke 33 starter med en spennende kamp mellom Varpes og Hakadals A-lag! Vi åpner kiosken igjen og er klare for å ta imot spillere og supportere fra begge lag! Det gledes over nok et lokaloppgjør.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.