Julenissen kom til tidlig til Slettmoen i år!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Styret i NOAH Engadalen AS har besluttet å støtte Nittedal Teater i tillegg til fire idrettslag i kommunen med totalt 250.000 kroner.

Beslutningen kommer etter et godt år for NOAH Engadalen, som tar imot masser og sedimenter fra byggeprosjekter i Oslo-regionen. Totalt har selskapet tatt imot 700.000 tonn masser i 2020.

Hvert av lagene/foreningene får 50.000 kroner hver i støtte til sitt arbeid for barn og unge.

– I tillegg til å skape arbeidsplasser og næringsaktivitet, ønsker NOAH å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet. Her i Nittedal har vi valgt å støtte opp om idrett og kultur fordi vi ser at det engasjerer, og ikke minst inkluderer, mange barn og unge og deres familier, sier Egil Solheim, daglig leder i NOAH Engadalen AS.

Lokalmiljø og folkehelse

Dette innebærer at Nittedal Idrettslag, Hakadal Idrettslag, Varpe Ballklubb, Gjelleråsen Idrettsforening og Nittedal Teater får en hyggelig overraskelse til jul. I følge idrettslagene selv aktiviserer de sammen rundt 5.500 barn og unge i kommunen. Barne- og ungdomsteateret i Nittedal har 200 medlemmer.

– I fjor startet vi samarbeidet med idretten, og i år er det hyggelig å også kunne dele noe av overskuddet vårt med kulturlivet her i Nittedal. Lagene og foreningene i kommunen gjør en fantastisk innsats for miljøet og for folkehelsen gjennom hele året. 2020 har vært et vanskelig år for mange. Da er det ekstra hyggelig at vi kan bidra på denne måten, sier styreleder i NOAH Engadalen Nils Thomas Fearnley.

 

Link til saken: Støtter idrett og kultur med 250 000,-!


0 Kommentar

God jul!

Postet av Varpe Ballklubb den 22. Des 2020

Da har vi straks lagt bak oss et spesielt og krevende år, også i fotballsammenheng. Nå som treningene er over for i år så ser vi tilbake på fotballgleden, samholdet, trivselen og pusterommet på Slettmoen i dette utfordrende året. Et år med stort fokus på trygghet og smittevern både på kamper og treninger.


Vi vil få rette en stor takk til alle trenere og foreldre som har stilt opp sent og tidlig. Og vi vil også få skryte av alle de engasjerte og flotte spillerne vi har, unge som litt eldre.


Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Hilsen alle i Varpe BK.

0 Kommentar

Flinke dommere på Slettmoen

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Sep 2020


Det er ikke bare lagene som spirer og gror hos Varpe BK om dagen. Her har vi tre ivrige og dyktige gutter (11år) som dømte kampen mellom Hakadal IL og Varpe BK (gutter 08). Halvard debuterte som hoveddommer og med seg som assisterende dommere hadde han Leo og Sigurd. De var under trygt oppsyn av fjerdedommer Axel Andre Haug. Jevn og spennende kamp der HIL vant 3-1. 


Er det flere som kan tenke seg å lære litt mer og prøve seg som dommer så send oss en melding da vel! 


0 Kommentar

Sikkerhet i en meget spesiell fotballsesong 2020

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Aug 2020


Det er en nydelig august-kveld på Slettmoen (knipset av Erik Landsem), og kampene for de yngste lagene er endelig i gang. 

For å ta vare på hverandre i denne tiden har vi gjort noen ekstra grep:
  • Ekstra sikkerhetsrutiner for kioskvaktene, enveis køsystem til og fra kioskluken, håndsprit tilgjengelig flere steder, samt muligheter for håndvask nede ved garderobene. Plexiglass er montert i kioskvinduet. 
  • Det er også kommet regler for antall personer på og rundt banene. Lister over publikum med navn og telefonnummer følges opp av våre flinke kampverter, alt etter boka som NFF har laget. 

 Til slutt oppfordrer vi til å holde avstand og vaske hendene og ha respekt for den spesielle tiden vi opplever.
Lykke til med kampene!

0 Kommentar

Det spirer på Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Mai 2020


Slettmoen var fylt av 23 glade barn i går ettermiddag. Anledningen var oppstart av lekegruppa for barn født 2015/2016. 

Leder av Varpe Ballklubb Terje Ryen ønsket både barn og foreldre/foresatte velkommen før trenerne Natalie, Hanne og Carine tok over. Stor stas var det når de voksne måtte hive seg med i hermegåsa! 


Dette er et lavterskeltilbud som har Varpe Ballklubbs verdier om inkludering, trivsel og godt miljø i spissen.
Vi ønsker alle nye barn og voksne hjertelig velkommen til klubben, og vi har plass til flere som kunne ønske seg å være med. Bare å sende oss en melding!


TRYGGHET + UTFORDRINGER + MESTRING = TRIVSEL og UTVIKLING


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline