Klubbdager på Sport 1 Nittedal

Postet av Varpe Ballklubb den 9. Nov 2021


Sport 1 på Mo-senteret ønsker velkommen til klubbdager 15. og 16 november. 25% rabatt på hele butikken, (minus noen få varegrupper). 
Spre det glade budskap til alle medlemmene!
Bruk gjerne klubbjakka disse dagene, for lett og god identifisering 😀


Nye Varpe-effekter!

Postet av Varpe Ballklubb den 7. Sep 2021I kiosken er det nå nye, kule Varpe-effekter å få kjøpt! Vær med og sett preg på kampene med flagg, skjerf og luer. 


Priser:

100,- pr effekt. Kjøp to for 150,- og alle tre for 200,-. Tilbud om trening på Myrens Treningssenter

Postet av Varpe Ballklubb den 25. Aug 2021

Bedriftsavtale med Myrens Treningssenter

Vi ønsker alle medlemmer i Varpe ballklubb velkommen til Nittedals nye treningssenter. Jo flere medlemmer som melder seg inn, desto bedre blir rabatten:

1-10: 50,- rabatt pr måned 

11 + medlemmer: 100,- rabatt pr måned

Gjelder alle våre ordinære og formiddagsmedlemskap og kan ikke kombineres med andre tilbud. Meld deg inn via myrensnittedal.no og send e-post til post@myrensnittedal.no med navn, tlfnr og bevis på at du er med i Varpe ballklubb. 

NB! Rabatt legges til når vi har mottatt e-post, dette vises ikke når dere melder dere inn på nett. Rabatten vil automatisk legges til og trekkes fra utifra antall medlemmer via Varpe. For mer info, priser og innmelding gå inn på myrensnittedal.no eller kontakt oss på post@myrensnittedal.no

Klikk på denne linken for å komme til avtalen: Myrens TreningssenterOppstart igjen for lekegruppa

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Aug 2021

   


Mandag var det oppstart igjen for den populære lekegruppa på Slettmoen etter sommerferien. Godt å være i gang igjen for både store og små.


Som vanlig blir treningene 17:00-18:00.


Vi har blitt en god gjeng, men det er alltid plass til flere! Ta kontakt med oss om det høres gøy ut. Billig er det også, kun kr. 100,- som er medlemskapet til klubben.


Klikk her for å komme til vår FB-gruppe:

Facebookside lekegruppenVarpe i vinden!

Postet av Varpe Ballklubb den 11. Aug 2021

En ting er helt sikkert - det er hos Varpe Ballklubb det skjer om dagen!


Det starter allerede onsdag 11. august kl. 14:45 norsk tid.  A-lagets trenere, Alex Richwood og Derek Scrowther, skal gjeste en stor radiokanal i England. Her skal de prate om klubben, laget, miljøet og det som skjer med Varpe BK nå om dagen. Dette er veldig stort, og ikke minst veldig moro.
Vi håper flest mulig har mulighet til å få med seg dette her live. 


Kanalen det er snakk om er talkSPORT, 1089 AM London. Har du nettradio kan denne søkes opp, eller via link under. Merk deg klokkeslettet 14:45.
NB: Link ser ut til å fungere via pc, via telefon anbefaler vi å laste ned TuneIn Radio app'en (via AppStore eller Google Play. Gratis 7 dagers prøvetid. Husk å avslutte prøvetiden etter i morgen hvis du ikke vil fortsette abonnementet.)
Men, det stopper ikke her! 
Onsdag får Slettmoen også besøk av et TV-selskap under A-lagets trening. Dette for å vurdere laget som en kandidat for en TV dokumentar som omhandler breddefotball i Norge. Vi skal være ærlig her, i siste sesong ble laget kåret til Norges dårligste fotballag, dermed har TV-selskapet automatisk fått oss på sin radar 🙂
Men siden det har laget trent to år sammen med trener Derek Scrowther, tidligere proffspiller. Og i denne sesongen har laget i tillegg fått enda et godt tilskudd med profesjonell bakgrunn, Alex Richwood. A-laget har rekruttert flere gode spillere og har nå en større spillerstall enn på lenge. Med dette ser sesongen lysere ut enn på lenge 🙂 


Vi har troen på at alt dette kan være av interesse for et TV team! Blir laget valgt ut vil det være stort for Varpe BK som en fotballklubb, og ikke minst for A-laget som et lag. Varpe BK er stolte over den innsats laget har lagt ned den siste tida. Hvordan man støtter hverandre, stiller opp på trening, motiverer hverandre og tar vare på hverandre. 💙⚽


Skrevet av Robin Magnussen