Klubben i mitt hjerte!

Postet av Varpe Ballklubb den 16. Nov 2015

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 12. i rekken. Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen.

Stem her - hver dag!

De nye reglene er enkle. Klarer Varpe å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s ettermiddagssendinger vil dagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no.

Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.