Varpes anlegg er nå stengt for aktivitet

Postet av Varpe Ballklubb den 26. Mar 2020

Foto: Hamar kommune


KONTRABESKJED!

Alle Varpes anlegg og baner vil dessverre være stengt for all trening, aktiviteter og opphold fra i dag 26. mars. Ingen unntak gjelder! Dette er innført etter pålegg fra Nittedal kommune, og gjelder i første omgang til og med 13. april.

Kommunen skriver:

Hei.
Først av alt, håper dere alle er friske i denne vanskelige og spesielle tiden vi er inne i.
I går kom det ny informasjon om at skoler, idrettsanlegg, kulturarenaer organisert trening/aktivitet både innendørs og utendørs fortsatt vil være stengt pga koronasmitte, tom 13. april (2. påskedag).
Det betyr at alle idrettshaller, fotballbaner, aulaer etc. fortsatt vil være stengt i Nittedal, og at dere dessverre ikke kan starte opp igjen aktivitet ennå.
Vi følger med på utviklingen, og vil holde dere oppdatert med informasjon når det kommer noe nytt.
Send gjerne beskjeden videre til alle aktuelle.
Ta gjerne kontakt om det skulle være noen spørsmål eller kommentarer.


Med vennlig hilsen
Nina Lines
Leder for idrett og friluftsliv


Vi legger ut ny informasjon fortløpende dersom forholdene endrer seg. 

Ta vare på hverandre.


0 Kommentar

Ny utstyrsleverandør

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Mar 2020Fra og med 2020-sesongen bytter Varpe utstyrsleverandør fra Glømmi Sport til Sport 1 Nittedal. Som en konsekvens av dette bytter vi også merke på drakt og utstyr fra Diadora til Craft. Den nye kolleksjonen vil være klar i løpet av kort tid.

Kontaktperson hos Sport 1 er Thomas Flemmen.

De gamle draktene kan selvsagt fortsatt brukes parallelt.0 Kommentar

Oppdatering om koronaviruset fra NFF og kretsen

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.


Les mer her:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/


0 Kommentar

Lekegruppe på Varpe - oppstart etter påske!

Postet av Varpe Ballklubb den 4. Mar 2020

Har du 2015/2016-barn, se her:

Det var planlagt at Varpe Ballklubb skulle starte opp lekegruppe for disse årskullene til høsten, men på grunn av stor interesse så har oppstarten blitt fremskyndet til rett over påske! 

Det blir en time lek og fysisk aktivitet i uka. Litt fotball blir det nok også tid til, men vel så viktig er fellesskap, trivsel, inkludering og trygghet. Vi har plass til absolutt alle

Høres dette spennende ut - send oss en liten melding da vel! Enten på Facebook eller se under "Våre lag" i menyen på hjemmesiden.

Velkommen til oss!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline