Det spirer på Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Mai 2020


Slettmoen var fylt av 23 glade barn i går ettermiddag. Anledningen var oppstart av lekegruppa for barn født 2015/2016. 

Leder av Varpe Ballklubb Terje Ryen ønsket både barn og foreldre/foresatte velkommen før trenerne Natalie, Hanne og Carine tok over. Stor stas var det når de voksne måtte hive seg med i hermegåsa! 


Dette er et lavterskeltilbud som har Varpe Ballklubbs verdier om inkludering, trivsel og godt miljø i spissen.
Vi ønsker alle nye barn og voksne hjertelig velkommen til klubben, og vi har plass til flere som kunne ønske seg å være med. Bare å sende oss en melding!


TRYGGHET + UTFORDRINGER + MESTRING = TRIVSEL og UTVIKLING


0 Kommentar

Lekegruppe på Varpe - det nærmer seg!

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mai 2020

Har du 2015/2016-barn, se her:

Oppstarten av lekegruppen for barna ble ikke helt som planlagt, men vi har med stor glede lyst å fortelle at vi endelig kan tenke på oppstart av dette. Ut ifra planen nå, ser det ut til at vi starter 

onsdag 27.05 17:00-18:00

ute på Varpe fotballbane. Fint om alle barna er på plass 15 minutter før oppstart, så vi kan starte kl. 17:00. Husk klær etter vær, joggesko/fotballsko og en vannflaske.  

Det vil bli noen restriksjoner med tanke på nærkontakt og antall barn pr. gruppe. Dette tar vi oss av, og skal ivareta råd og regler fra helsedirektoratet om smittevern. Vi gleder oss MASSE til å starte opp lekegruppene og er veldig klare til å kjøre på! Bare å sende melding om det skulle være noen spørsmål. Enten på Facebook eller direkte til en av oss:


Natalie Sanchez-Ringnes

Mailnatalie_s87@outlook.com

Telefon: 924 20 910


Hanne Løkke Jørgensen

Mailh.l.jorgensen@hotmail.com

Telefon: 934 21 490


Velkommen til oss!0 Kommentar

Oppdatert info vedr. baner mht Corona

Postet av Varpe Ballklubb den 3. Apr 2020


Nittedal kommune har i dag 03.04 2020 bestemt at alle fotballbaner fortsatt holdes stengt for all aktivitet inntil annen beskjed kommer fra kommunen.

💙⚽️💙


0 Kommentar

Varpes anlegg er nå stengt for aktivitet

Postet av Varpe Ballklubb den 26. Mar 2020

Foto: Hamar kommune


KONTRABESKJED!

Alle Varpes anlegg og baner vil dessverre være stengt for all trening, aktiviteter og opphold fra i dag 26. mars. Ingen unntak gjelder! Dette er innført etter pålegg fra Nittedal kommune, og gjelder i første omgang til og med 13. april.

Kommunen skriver:

Hei.
Først av alt, håper dere alle er friske i denne vanskelige og spesielle tiden vi er inne i.
I går kom det ny informasjon om at skoler, idrettsanlegg, kulturarenaer organisert trening/aktivitet både innendørs og utendørs fortsatt vil være stengt pga koronasmitte, tom 13. april (2. påskedag).
Det betyr at alle idrettshaller, fotballbaner, aulaer etc. fortsatt vil være stengt i Nittedal, og at dere dessverre ikke kan starte opp igjen aktivitet ennå.
Vi følger med på utviklingen, og vil holde dere oppdatert med informasjon når det kommer noe nytt.
Send gjerne beskjeden videre til alle aktuelle.
Ta gjerne kontakt om det skulle være noen spørsmål eller kommentarer.


Med vennlig hilsen
Nina Lines
Leder for idrett og friluftsliv


Vi legger ut ny informasjon fortløpende dersom forholdene endrer seg. 

Ta vare på hverandre.


0 Kommentar

Oppdatering om koronaviruset fra NFF og kretsen

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.


Les mer her:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline