Årsberetning for 2019

Postet av Varpe Ballklubb den 21. Jan 2020


Nå er årsberetningen for 2019 klar. Les den her: Årsberetning 2019 Varpe BK

Minner samtidig om årsmøtet som finner sted på klubbhuset førstkommende mandag 27/1 kl. 18.30. Hjertelig velkommen!


0 Kommentar

Årsmøte 2019

Postet av Varpe Ballklubb den 23. Des 2019

Da er det tid for innkalling til årsmøte:

Tid: Mandag den 27. januar 2020

Sted: Klubbhuset på Slettmoen


Fristen for innsending av saker til behandling på årsmøtet er satt til 14.01.2020.

Årsberetning blir lagt ut på hjemmesiden så snart den er klar.


Vi i styret benytter samtidig anledningen til å ønske alle en god jul og et riktig godt nytt år!0 Kommentar

Terje Ryen hedret som æresmedlem på Kretstinget i NFF Akershus

Postet av Varpe Ballklubb den 18. Mar 2019


Mandag 25.februar ble Kretstinget 2018 gjennomført på Thon Hotel Oslo Airport, med rundt 80 personer tilstede. Innledningsvis holdt Cato Haug, leder Sarpsborg 08 et innlegg om ledelse,verdier og frivillighet. Gunhild Lærum, styremedlem i NFF og generalsekretær i NFF Pål Bjerketvedt hadde innlegg om tingenes tilstand sett fra NFF's side.
Det var som seg hør og bør en rekke utmerkelser og priser som ble delt ut under kretstinget, deriblant ble Terje Ryen i Varpe BK tildelt Æresmedlemskap. NFF begrunner utmerkelsen med følgende: 

Æresmedlem
Terje Ryen – Varpe BK

Personen vi i kveld ønsker å hedre har i en årrekke utmerket seg i sin klubb og nærmiljø. Vedkommende har bygget klubben til det den er i dag. 
Han har lagt ned tusentalls frivillighetstimer både som klubbleder, anleggsansvarlig, utdanningsansvarlig, FIKS ansvarlig og ansvarlig for alle administrative oppgaver  

I de siste årene har klubben hatt fokus på klubbutvikling, og med denne personen i spissen har klubben deltatt med flere representanter på trener- og lederkurs.
Når fotballkretsen startet opp med Kvalitetsklubb stod vedkommende i bresjen for at klubben skulle delta i NFF kvalitetsklubb. Klubben ble tatt ut som en av kretsens klubber i første runde,
og ble sertifisert på nivå 1 som klubb nummer to i Akershus august 2015. Selv om vedkommende har vært leder i klubben i alle år, er han nytenkende og ønsker utvikling for seg og klubben.
 

Varpe BK ble stiftet 1/3-72 med Terje Ryen som leder. Han er fortsatt leder, og har vært det uavbrutt i 47 år. Terje har hatt nesten hatt samtlige verv i klubben.
Fra ingenting, har klubben fått til følgende under Terje: Stedet Varpet er et lite sted øverst i Nittedal kommune. På Varpet er det en barneskole.
Bygd gressbane (11er), to kunstgressbaner (7er / 11er) og kretsens første 
ballbinge. Nytt klubbhus som stort sett er bygd på dugnad.  

Terje leder en driftig klubb med 7 lag i 2018. Lagene er fordelt på to seniorlag, da ett kvinnelag og fem barnelag.  

Terje deltar alltid på alle fellestiltak i fotballkretsen og er alltid blid og i godt humør. 
Han er tildelt frivillighetsprisen i Akershus Idrettskrets i 2009, og kretsens gullmerke i 2002. 


Vedlegger link til NFF Akershus hjemmeside:

https://www.fotball.no/kretser/akershus/om-kretsen/kretsmoter/2019/utdeling-av-priser-pa-kretstinget-2018/


0 Kommentar

Årsberetning 2018

Postet av Varpe Ballklubb den 15. Jan 2019

Les årsberetningen for året som gikk her:

Årsberetning 2018.pdf


0 Kommentar

Verdifull støtte

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Feb 2017

Klubbhuset.jpg

Det er igjen tid for å fornye klubbmedlemskapet. Alle medlemmer skal ha fått mail om dette ut fra mailadressen dere har registrert i Min Idrett.

I den forbindelse oppfordres også dere som ikke er aktive spillere til å melde dere inn som støttemedlemmer. Det koster 100,- pr person, og betyr mye i form av moralsk og økonomisk støtte for klubben! Vær med på denne superenkle "dugnaden", og oppfordre andre i ditt nærmiljø til å gjøre det samme.

Send en mail til varpe1972@gmail.com med navn, fødselsdato og adresse dersom du ikke er innmeldt i Min Idrett, så ordner vi det (eller send en SMS til 922 41 314).

En annen måte å støtte klubben på, er å registrere spillkortet ditt i Norsk Tipping sin Grasrotandel. Her kan du gjøre slik at Varpe får fem prosent av det du spiller for. Det vil si at dersom du spiller fx. Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Varpe. De fem kronene trekkes ikke fra deg, Norsk Tipping sponser disse pengene. Så din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan sende SMS Grasrotandelen 983911390 til 2020 (tjenesten er gratis). Du kan også registrere spillekortet ditt hos din kommisjonær.


Takk for støtten!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline