Flinke dommere på Slettmoen

Postet av Varpe Ballklubb den 17. Sep 2020


Det er ikke bare lagene som spirer og gror hos Varpe BK om dagen. Her har vi tre ivrige og dyktige gutter (11år) som dømte kampen mellom Hakadal IL og Varpe BK (gutter 08). Halvard debuterte som hoveddommer og med seg som assisterende dommere hadde han Leo og Sigurd. De var under trygt oppsyn av fjerdedommer Axel Andre Haug. Jevn og spennende kamp der HIL vant 3-1. 


Er det flere som kan tenke seg å lære litt mer og prøve seg som dommer så send oss en melding da vel! 


0 Kommentar

Sikkerhet i en meget spesiell fotballsesong 2020

Postet av Varpe Ballklubb den 14. Aug 2020


Det er en nydelig august-kveld på Slettmoen (knipset av Erik Landsem), og kampene for de yngste lagene er endelig i gang. 

For å ta vare på hverandre i denne tiden har vi gjort noen ekstra grep:
  • Ekstra sikkerhetsrutiner for kioskvaktene, enveis køsystem til og fra kioskluken, håndsprit tilgjengelig flere steder, samt muligheter for håndvask nede ved garderobene. Plexiglass er montert i kioskvinduet. 
  • Det er også kommet regler for antall personer på og rundt banene. Lister over publikum med navn og telefonnummer følges opp av våre flinke kampverter, alt etter boka som NFF har laget. 

 Til slutt oppfordrer vi til å holde avstand og vaske hendene og ha respekt for den spesielle tiden vi opplever.
Lykke til med kampene!

0 Kommentar

Det spirer på Varpe!

Postet av Varpe Ballklubb den 28. Mai 2020


Slettmoen var fylt av 23 glade barn i går ettermiddag. Anledningen var oppstart av lekegruppa for barn født 2015/2016. 

Leder av Varpe Ballklubb Terje Ryen ønsket både barn og foreldre/foresatte velkommen før trenerne Natalie, Hanne og Carine tok over. Stor stas var det når de voksne måtte hive seg med i hermegåsa! 


Dette er et lavterskeltilbud som har Varpe Ballklubbs verdier om inkludering, trivsel og godt miljø i spissen.
Vi ønsker alle nye barn og voksne hjertelig velkommen til klubben, og vi har plass til flere som kunne ønske seg å være med. Bare å sende oss en melding!


TRYGGHET + UTFORDRINGER + MESTRING = TRIVSEL og UTVIKLING


0 Kommentar

Lekegruppe på Varpe - det nærmer seg!

Postet av Varpe Ballklubb den 12. Mai 2020

Har du 2015/2016-barn, se her:

Oppstarten av lekegruppen for barna ble ikke helt som planlagt, men vi har med stor glede lyst å fortelle at vi endelig kan tenke på oppstart av dette. Ut ifra planen nå, ser det ut til at vi starter 

onsdag 27.05 17:00-18:00

ute på Varpe fotballbane. Fint om alle barna er på plass 15 minutter før oppstart, så vi kan starte kl. 17:00. Husk klær etter vær, joggesko/fotballsko og en vannflaske.  

Det vil bli noen restriksjoner med tanke på nærkontakt og antall barn pr. gruppe. Dette tar vi oss av, og skal ivareta råd og regler fra helsedirektoratet om smittevern. Vi gleder oss MASSE til å starte opp lekegruppene og er veldig klare til å kjøre på! Bare å sende melding om det skulle være noen spørsmål. Enten på Facebook eller direkte til en av oss:


Natalie Sanchez-Ringnes

Mailnatalie_s87@outlook.com

Telefon: 924 20 910


Hanne Løkke Jørgensen

Mailh.l.jorgensen@hotmail.com

Telefon: 934 21 490


Velkommen til oss!0 Kommentar

Nye Craft klubbdrakter fra Sport 1

Postet av Varpe Ballklubb den 23. Apr 2020


Varpe har som kjent nylig inngått en avtale om klubbservice med Sport 1 Nittedal, og ny leverandør av klubbdrakter er Craft. Fargene er selvfølgelig fortsatt blått og hvitt. 

- Vi har klærne i alle størrelser slik at det er mulig å prøve dem, sier kontaktperson Thomas i butikken på Mo. 

Se de fine nye draktene her!

I tillegg til klubbrabatt på fotballutstyr får Varpes medlemmer 15% på alt annet av sportsutstyr (unntatt el-sykler og elektronikk).0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline